vsehochut

Thursday, October 06, 2005

Blíženec

Blíženci jsou nezachytitelní jako myšlenka. Toto těkavé znamení vás okouzlí svým vystupováním a inteligencí, aby v dalším okamžiku patřilo zas někomu jinému. Žen narozené v blížencích jsou krásné a jsou si toho velmi dobře vědomy, stačí se vzpomenout třeba na Marylin Monroe.
Blíženci jsou skotačiví jako malé štěně a život je pro ně jedinou velkou hrou a zábavou. A tak, pokud nemusíme, nekažme jim ji. Náplní jejich života jsöu dobrodružství a zážitky. Má-li se blíženec uzpůsobit nějakému řádu a stereotypu, jeho duše doslova usychá: předem nalinkovaná budoucnost ve vyjetých kolejích, to pro něj nic není.
Pokud váš Blíženec zrovna nevisí na telefonu (nejlépe mobilním), určitě ho zastihnete na internetovém chatu, nebo vám právě posílá krátký e-mail či alespoň něco ivotně důležitého probírá na vedlejší pavlači. Musí neustále nějak komunikovat, být doslova zapojen do předávání zpráv, jedině tak se cítí na správném místě a je spokojen.
Blíženci proto nevyhledávají klid samoty, ale potřebují aby se kolem nich stále něco dělo: točil se film nebo laespoň kolotoče, pořádala módní přehlídka či koňské dostihy a oni byli součástí tohoto úžasného a nevypočitatelného světa.
A nejenom nad okolním světem Blíženci žasnou: pěstují také obdiv sami k sobě svou osobou jsou stejně nadšeni a udiveni jako nenovější pouťovou atrakcí.