vsehochut

Sunday, April 29, 2007

Slovo s velkým R

Prožívání žen je klíčem k jejich chování. Proto se k ní zkuste chovat tak, jak je jí to příjemné. Možná se z ní časem stane vaše osobní gejša. Romantika, romantika, romantika - ta ženy opravdu dostává. Romantika ovlivňuje jejich chování a ony potom reagují tak, jak my chceme. Mluvte s ní o lásce, zeptejte se jí, kdy se cítila poprvé opravdu zamilovaná, noste jí květiny. Můžete jí i předčítat zamilované básně, pokud to ovšem dokážete, aniž byste vybuchl smíchy. Tato slovní předehra se vám jistě zúročí.
Při milování jsou silným afrodiziakem komplimenty. Každá žena si je potom vybaví ve chvílích, kdy si připadá tlustá a ošklivá. Opravdu. Zkuste ji přesvědčit o tom, že jste nejlepší muž na světě - přinášejte jí malé dárečky. Nemusíte vždy, ale zkuste to často. Samozřejmě zabalené! Příležitostně se jí můžete zeptat, co vlastně ženy chtějí od mužů a co považují za romantické. Za prvé vám řekne, co ženy chtějí, a za druhé se vás rozhodně zeptá, co chtějí muži. Na to buďte připraven, tady si můžete připravit ornou půdu pro mnohem zábavnější a nápaditější sex!
Uvědomte si, že čím romantičtěji se k ní budete chovat, tím více vám to bude chtít oplatit a potěšit vás jakýmkoli způsobem.